Manchester City vs Liverpool live streaming english/barclays premier league august 23, 2010

Watch Manchester City vs Liverpool live streaming english/barclays premier league august 23, 2010. sign up and enjoy all the matches of English premier league and every soccer matches live streaming online HD quality. Don't miss to see the matches online at your PC, laptop, office, anywhere where internet is available. You only need an internet connection, no extra hardware. Totally hassle free live streaming. Let us do the hard work and bring the matches at your home.
WATCH SOCCER STREAM HERE
Team Stat Comparison

    Manchester City     Liverpool
Matches Played     1     1
Table Position     15     14
Points     1     1
Goal Difference     0     0
Goals for *     0.0     0.0
Goals against *     0.0     0.0
Last 5     D     D
Last 5 home         D
Last 5 away     D    
*  Goals per match - home matches for home club and away matches for away club

Watch Manchester City vs Liverpool live streaming english/barclays premier league august 23, 2010.
Dutch Preview:


De strijd van de uitdagers van start gaat op maandag avond, na hun inspanningen in de Europa League. Beide teams hebben aspiraties te spelen op een hoger niveau en, ondanks de tegengestelde financiële wel en wee van de clubs, beweert te duwen voor de Premier League titel.

Na een saaie 0-0 start van het seizoen tegen Tottenham, Manchester City zal onder druk aan te tonen dat hun gekke uitgaven een doel heeft. Yaya Toure, David Silva, Jerome Boateng, Aleksandar Kolarov, Mario Balotelli en nu James Milner aangekomen op Eastlands, maar ze moeten van start gaan als manager Roberto Mancini is om in het werk blijven tot Kerstmis. Een van de favorieten om zijn P45 krijgen als stad niet bezet een van de topposities in de competitie, Mancini geconfronteerd met een ongelooflijk moeilijke taak om zijn verzameling individuen gel in een team.

Het team ethiek bij Liverpool is op het na een seizoen van ellende op Anfield. Roy Hodgson heeft wat nieuw leven ingeblazen in de zijkant en er zijn tekenen dat de flair van Joe Cole, Steven Gerrard en Fernando Torres kon de club vonk in het leven. Echter, tegen de stad, is Cole geschorst na zijn rode kaart tegen Arsenal en Torres is nog steeds op zijn weg naar volledige fitheid na zijn WK exploits.

Nieuwe signings Milan Jovanovic en Christian Poulsen kan functie en Hodgson heeft een steeds indrukwekkende ploeg op te roepen indien nodig, maar de druk is op de club om indruk te maken vroeg in het seizoen een aantal van de demonen van tenure Rafa Benitez's uit te bannen. Zelfs in dit stadium van de campagne, nederlaag tegen een rechtstreekse concurrent zou kunnen kwetsen hun kansen om te behoren tot de Champions League verder naar beneden de lijn.

Manchester City-speler om te bekijken: Joe Hart. Het duurt wel een speler aan te verdrijven Shay Given van tussen de stokjes, maar Hart heeft aangetoond dat hij de kwaliteit vast te houden van de nummer 1 plek voor zowel de club en land hoog te houden heeft. Zijn match-besparende prestaties tegen Tottenham zette hem in de schijnwerpers, maar bleek manager Roberto Mancini rechts en nu de jonge keeper nodig om door te gaan houden op de top van zijn spel. Agile, de commandant en met uitstekende reflexen, heeft hij al over de vaardigheden beschikken om een reële impact te maken en een sleutelrol zal spelen in het houden van een schone lei tegen de Reds.

Liverpool-speler om naar te kijken: Lucas. Niet de meest populaire van de spelers op Anfield, heeft de Braziliaanse middenvelder in geslaagd om het tij een beetje in zijn voordeel beurt sinds zijn optredens voor de club vorig seizoen. Nauwelijks een archetypische Braziliaanse, zijn harde werk en de industrie in het midden van het veld gewonnen hebben hem een paar bewonderaars en, in de afwezigheid van Joe Cole en loanee Alberto Aquilani, zijn aanwezigheid is nog belangrijker. Het verstrekken van het staal en de occasionele killer passeren, zal Lucas de rol waarschijnlijk worden om zo veel ruimte te geven aan de drijvende kracht van Steven Gerrard mogelijk.

Key Battle: David Silva tegen Fabio Aurelio. De Spaanse middenvelder heeft niet veel zien van de bal op zijn concurrentiepositie debuut voor de club, maar zijn positionele zin en slimme loopt zal zeker de Liverpool verdediging met een test. Cool op de bal, hij heeft een goede beurt tempo als goed en ziet hij soms gaten dat anderen dat niet doen. Spelen uit positie links-back, Daniel Agger zou kunnen worden op de proef gesteld, maar het ziet er naar kunnen rusten na het lijden van een hersenschudding tegen Arsenal. Met een gebrek aan links-backs in de ploeg, dat betekent een nieuwe oproep voor Aurelio, die de club een nieuw contract nadat hij werd vrijgelaten door Rafael Benitez. Zijn aanvallende instincten zal moeten worden beteugeld als Silva moet worden gezwegen.

Trivia: Rafael Benitez 59 spelers gekocht voor 231 miljoen pond tijdens zijn zes jaar op Anfield, Manchester City baas Roberto Mancini heeft doorgebracht circa 130 miljoen pond op slechts zes spelers in de zomer van 2010.

Stats: vijf van de laatste zeven wedstrijden tussen de twee partijen zijn geëindigd in een gelijkspel, met drie van die doelloze afwerking op 0-0.

Inzet: Man City (2.37), Liverpool (3.10) en de draw (3.25) zijn verkrijgbaar met Bet 365, maar een 0-0 krijgt u 8,00 als je dapper genoeg bent.

Voorspelling: aan beide kanten kan moeite hebben om zichzelf op te komen na hun Europese excerptions en een gelijkspel lijkt de beste weddenschap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...