Evian Thonon Gaillard v Lyon Live Streaming on Online Internet TV Links

Twee clubs met contrasterende begint om hun seizoenen gaan in Ligue morgenavond een botsing verenigd door afleiding op de transfermarkt. Evian Thonon Gaillard v Lyon Live Streaming on Online Internet TV Links

Terwijl Lyon hebben hun eerste twee wedstrijden en boven de tabel op doelsaldo, Evian zijn een van de zes teams nog steeds op zoek naar hun eerste punt.


Maar beide teams hebben te kampen met wantaway spelers deze week, met Lyon middenvelder Clement Grenier geweigerd een verhuizing naar Nice door letsel teamgenoot Yoann Gourcuff en Evian te twijfelen aan de reden voor afwezigheid Saber Khelifa's van de club.

De Tunesische voren werd toegelaten om te gaan met een gezin probleem, maar voorzitter van de club Patrick Trotignon vreest dat hij zijn reis naar huis gebruikt om te proberen om een ​​verhuizing naar Club Africain, onder leiding van voormalig Evian baas Bernard Casoni.

Trotignon vertelde Radio Monte Carlo: "Ik weet niet of (de familie probleem) waar is of niet Hij vertelt ons dat hij hier verveelt en zijn agent vertelt ons dat hij heeft benaderd Club Africain..

"Als hij niet wordt geretourneerd door het einde van de week zullen we open (disciplinaire) procedure.''

Grenier, ondertussen, werd geblokkeerd en weer bij voormalige Lyon coach Claude Puel in Nice na Gourcuff werd uitgesloten voor zes weken met een knie letsel aan de gewrichtsbanden.

Hij was gepland om de France internationale vervangen in Annecy, maar was afwezig van een tweede ploeg lijst vandaag is vrijgegeven, met ziekte de reden.

Kroatië verdediger Dejan Lovren, is echter beschikbaar voor de eerste keer sinds het lijden van een ernstige voetblessure in Coupe April's de France finale.


Hij vertelde L'Equipe: "Ik ben nog niet 100% maar ik begon te trainen met het team een ​​week geleden en het is goed gegaan We zullen zien of ik spelen tegen Evian''..

Middenvelder Maxime Gonalons heeft gewaarschuwd tegen zelfgenoegzaamheid morgen, waarschuwt: "Het is slechts het begin van het seizoen en alles is mogelijk.

"Evian hebben ervaring van vorig seizoen dus het zal een moeilijke wedstrijd worden en we moeten serieus te nemen.''

Correa is vrolijk, ook al een ontmoeting met de vroege tempo-setters is niet, op papier, een ideale kans om kick-start van hun seizoen.

"Het is altijd goed om teams als dit onder ogen,'' zei hij." In onze situatie, het geeft ons meer motivatie om te weten dat we zijn tegen de leiders.

"Ik heb gezien hun games op video. Ik heb niet iets nieuws te ontdekken. Er is kwaliteit in hun ploeg en ze worden steeds volwassenheid ten opzichte van vorig jaar.''

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...