Bekijk URUGUAY vs HOLLAND Live Stream Halve Finale 06.07.2010 Fifa world cup

EERSTE Halve Finale | 6 JULY 2010
URUGUAY vs HOLLAND
Kickoff Tijd: 20:30 GMTDe enige ongeslagen landen links in de World Cup van dit jaar ga head-to-head voor een plek in hun derde finale van het WK, hoewel hun platen te maken voor iets anders lezen. Hoewel Uruguay gewonnen hebben zowel hun vorige twee optredens in het pronkstuk - in 1930 en 1950 - Nederland heeft de laatste twee opeenvolgende nederlagen uitgevoerd in 1974 en 1978 als een molensteen om hun nek sinds die tijd.

Bekijk het LIVE:


• Suarez gaf er een match verbod
• Adams: Noch engel of demon
• Van Persie en Mathijsen dat geschikt is verklaard
• Van Marwijk roept richten

De laatste keer dat de Oranje deelnam aan een WK-halve finale was in 1998, toen ze werden uitgeschakeld door Brazilië inzake de sancties die na een 1-1 gelijkspel dat een van de grootste ooit finale doelstellingen, een afwerking van echte schoonheid van Dennis Bergkamp opgenomen . Dit keer rond, Brazilië werden overwonnen in de kwart-finales en Zuid-Amerika's enige overgebleven kanshebbers in Zuid-Afrika in de weg staan van de datum van Nederland met het lot.
Klik hier om de World Cup 2010 wedstrijd Watch Live Online
Bert van Marwijk aan de kant hebben gewonnen alle vijf van hun wedstrijden in Zuid-Afrika, af te zien Denemarken, Japan, Kameroen, Slowakije en Brazilië in een stijl die nauwkeuriger kan worden aangeduid als genadeloos efficiënt dan Total Football. Nederland hebben nu een fantastische kans om de demonen van '74 en '78 bezweren, en met Wesley Sneijder en Arjen Robben afvuren op alle cilinders, lijken ze zowel meer kwaliteit en grote game-ervaring dan Uruguay bezitten - een natie met hun meest belangrijke match tegen Brazilië om de Copa America 1995 te winnen.

Weinig zou hebben voorspeld Uruguay plaats in de laatste vier voor het toernooi, maar ze hebben bewezen een opportunistische kant, hoog op energie en talent. In een groep met een wanordelijke Frankrijk, een Zuid-Afrikaanse team beschikken over minder kwaliteit dan alle vorige gastland en een flair-gevuld, maar verdedigend zwakke Mexico, Oscar Tabarez de kant met een aantal geavanceerde comfort door naar de knockout fase. Tegen Zuid-Korea in de tweede ronde, Luis Suarez was de held - verevening tweemaal in een 2-1 overwinning en met Ghana de oppositie in de kwart-finales, de Ajax-spits was de redder eens te meer.

Suarez is gedemoniseerd door sommigen, gecanoniseerd door anderen, voor zijn last-minute Handbal - maar de daaropvolgende rode kaart en zijn geschorst voor deze halve finale zou voldoende straf voor Uruguay verschijnen. De Zuid-Amerikanen moeten lijden onder de afwezigheid van de meest productieve topscorer in het Europese voetbal vorig seizoen voor hun grootste wedstrijd sinds grootste nederlaag ooit kant van Brazilië in de jaren 1970 World Cup halve finales.

Uruguay-speler om naar te kijken: Edinson Cavani. Na het vechten om een Dour 0-0 gelijkspel met Frankrijk in de openingswedstrijd, de invoering van Cavani aan de startende line-up is drastisch verbeterd Uruguay fortuin. Ondanks dat hij niet het vinden van het net in Zuid-Afrika, heeft Cavani bewezen de perfecte partner folie om Luis Suarez staking en heeft toegestaan talismanic kapitein Diego Forlan en invloed tot diep zaak te seponeren, spelen achter de voorste twee. Cavani de beweging van de bal, passen en werk-rate zijn indrukwekkend, maar met Suarez geschorst, moet het nu doen Palermo stap uit zijn schaduw en bewijzen dat hij de geloofsbrieven scoringsmogelijkheden.

Nederland speler om naar te kijken: Mark Van Bommel. Een van de miskende helden van de Oranje's in Zuid-Afrika, Van Bommel en collega-middenvelder Nigel de Jong Enforcer zijn vaak gebeurt het Nederlandse vuile werk - opbreken spelen om de creatieve talenten van Dirk Kuyt, Wesley Sneijder en Arjen Robben te laten floreren. De man is Bayern München goed weten te doen van de eenvoudige dingen, zoals passeren en het onderscheppen van een doeltreffende en speelde een cruciale rol in het rustige Kaka in de tweede helft tegen Brazilië. Deze keer zal hij worden belast met het houden Forlan op de baai en als hij erin slaagt om te verstikken Uruguay dangerman, Nederland heeft een grote kans om vooruitgang te boeken.

Toets de strijd: Diego Godin / Mauricio Victorino / Álvaro Pereira, Arjen Robben. De schorsing van Uruguay linksback Jorge Fucile heeft gegeven Oscar Tabarez een enorme defensieve dilemma: wie moet worden belast met het aanhaken Nederland star beurt Arjen Robben? De vleugelspeler Bayern München is in mousserende vorm sinds de terugkeer van de schade en het verlies van Fucile, die naar verwachting tot een strenge proef wordt bepaald na test een van de meest indrukwekkende artiesten uit Uruguay in Zuid-Afrika, is een grote klap. Alvaro Pereira, die is als linksbuiten ingezet tijdens het toernooi heeft getoond, zijn vermogen om links-back voor de club Porto kant en zal het tempo hebben, zo niet de defensieve nous, naar Robben track. De overige opties zijn afhankelijk van de conditie van de kapitein Digeo Lugano en collega's centrum-backs Godin en Victorino, indien de voormalige geschikt is dan een van de laatste twee kunnen overstappen naar links en nemen een man-markering beroep op Van Marwijk meest explosieve wapen.

Trivia: Nieuw-Zeeland kan haalbaar is klaar als de enige ongeslagen aan op het WK 2010, moet de winnaar van deze clash tussen Nederland en Uruguay gaan naar de finale te verliezen.

Stats: Uruguay zijn zonder een overwinning in hun laatste 13 WK wedstrijden tegen Europese oppositie (zes remises, zeven verliezen) regelmatig met hun laatste succes in een Europese kant komen in 1970, toen ze de Sovjet-Unie 1-0 te verslaan in de kwart-finale stadium.

Inzet: Uruguay (7,50), Nederland (1,61) en de remise (3,50) zijn allen op te bieden tegen Bet365. Wesley Sneijder de score het eerste gezicht zou de moeite waard om een gokje te wagen 8,00.

Voorspelling: "enige vertegenwoordigers van Zuid-Amerika moeten nog een kant van de kwaliteit van Nederland 'gezicht en het zou best kunnen hun ondergang. Het verlies van de belangrijkste spelers in Fucile presenteert Suarez en dilemma's in zowel de tactieken en het personeel voor Uruguay, en de Nederlanders zijn voorbereid om ten volle te benutten hun tekortkomingen, na gevechten terug naar Brazilië te verslaan. Robben en Sneijder de sleutel in handen; verwachten dat ze te hebben wat er nodig is om te ontgrendelen de Uruguay-defensie en boek een plaats in de finale.

1 comments:

zesovela said...

Couldnt agree more with that, very attractive article

cheap clomid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...