Watch URUGUAY vs NETHERLANDS Live Stream Semi Final July 06, 2010 Fifa world cup

Met de bevestiging van zo'n grote wedstrijd in de halve finale van de World Cup, een wedstrijd Nederland vs Uruguay Preview is onmisbaar. De wedstrijd wordt gehouden op de 06.7 op de nieuwe Green Point Stadium in Kaapstad. Hoewel het is niet echt een wedstrijd die niemand verwacht, is het zeker net zo hoog geprofileerd als elke andere wedstrijd zou zijn geweest.


EERSTE Halve Finale | 6 JULY 2010
URUGUAY vs HOLLAND
Kickoff Tijd: 20:30 GMT

Watch Live Here:


Zowel de teams hebben laten zien heel wat prestaties in de World Cup tot nu toe. Nederland is op een broodje na hun laatste optreden tegen de Brazilianen, zelfs na de achterstand door een doelpunt ze terug gevochten in de tweede helft op een 2-1 overwinning tegen de Samba Boys clinch. De prestatie heeft het team het vertrouwen aanzienlijk versterkt als Robben zegt "Wij zijn in de laatste vier en we weten dat we in staat bent om het bereiken van de Final". Maar dit alles is het vertrouwen van hen niet roekeloos, als hun coach Bert Van Marwijk is erg voorzichtig met hun volgende wedstrijd en zegt: "We hebben al veel gezien van Uruguay, zal het een zeer gevaarlijke match".

Het Nederland / / s Uruguay Match Preview zal uitwerken over de mentaliteit van de Uruguayaanse team voor hun uitdagende wedstrijd tegen de 'Oranje' team. Uruguay de halve finale ingevoerd door het verslaan van de laatste Afrikaanse contender Ghana. De wedstrijd tegen de Black Stars was een zeer dicht in te gaan op een extra-tijd en vervolgens eindigde in een penalty shoot outs. In het proces Luis Suarez de hand-bal bleek vreemd genoeg bepalend voor de Ghanezen, kreeg hij een rode kaart en zal niet kunnen spelen in zijn volgende wedstrijd tegen de Nederlanders. La Celeste team werkt keihard om hun glorie jaren die zijn maar een vervagende herinnering voor de wereld, de laatste keer dat de mannen in blauw in geslaagd om de ronde van zestien duidelijk was in 1970 in Mexico te doen herleven.

De Nederlanders hebben zwaardere uitdagingen in de wereld cup tot nu geconfronteerd; Uruguay aan de andere kant is nog niet geconfronteerd met de zwaarste teams van de World Cup, die geconfronteerd met een uitdaging alleen in de vorm van Korea en Ghana sinds groepswedstrijden.

Verwachte uitkomst:
Het Nederlandse team wordt beschouwd als een sterker team met veteranen, zoals Arjen Robben aan hun kant te worden. Uruguay heeft nog maar net in geslaagd om te winnen in hun laatste 2 wedstrijden en nu is dat Suarez uit voor deze wedstrijd zou het een hele uitdaging voor de laatste Zuid-Amerikaanse team verhuizen naar de definitieve worden, zegt onze wedstrijd Nederland vs Uruguay Preview

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...